background pattern

SuitIT - de menselijke maat in de IT

IT-dienstverlening

De IT-dienstverlening van SuitIT

IT is mensenwerk. Techniek is mooi, maar niet allesbepalend. Veel belangrijker is het hoe jouw medewerkers de IT-oplossingen gebruiken en ervaren. Daarom kijken wij verder dan bits en bytes. We luisteren aandachtig, spreken duidelijke taal en maken heldere afspraken.

SuitIT ziet samenwerking als een partnerschap. Als partners richten we het IT-landschap van jouw onderneming in. We maken effectief gebruik van technologie. Met krachtige en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen ondersteunen wij jouw ambities. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we voor het ‘nieuwste van het nieuwste’ of beproefde technieken. Van netwerkbeheer tot cybersecurityoplossingen - bij SuitIT bieden we het totale pakket. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden in online diensten (websites, marketing, communicatie) en telecom (internet, VoIP, vaste en mobiele telefonie). Zo houden we de lijntjes altijd kort.

Onze partners

Workspace365
Surelock
Ivantii
Veeam
MIcrosoft
Microsoft Cloud
vmware
nl digital
secure7
sewan
fortinet
fundaments
hp
gapph case

Onze IT-dienstverlening in de praktijk

Voor onze klanten fungeren wij als een verlengstuk van hun IT-afdeling. Daar zijn we trots op! In onze praktijkcases geven we je een inkijkje in onze dienstverlening en laten we onze klanten aan het woord. Benieuwd naar onze projecten?

De casus van Gapph Vastgoedbeheer

Voor alle vestigingen van Gapph Vastgoedbeheer voeren we het volledige netwerk- en systeembeheer uit. Ook implementeerden we een verbeterde Azure-omgeving en bieden we de beste gebruikersondersteuning waarin XLA (Xperience Level Agreement) centraal staat.

Over ons

Over ons

Wij staan bekend als de betrouwbare IT-servicepartner met een menselijke benadering. Onze klanten kiezen bewust voor ons, omdat ze 100% op ons kunnen vertrouwen en hun IT-zorgen aan ons kunnen overlaten. Kwaliteit staat bij ons voorop, en we zorgen ervoor dat klanten zich nooit voelen alsof ze met een externe partij werken. Naast het naleven van onze eigen kernwaarden, verdiepen we ons ook in die van onze klanten. Door goed te begrijpen wat voor beide organisaties belangrijk is, kunnen we hier actief op inspelen.

We weten dat we bijdragen aan het werkgeluk van de medewerkers van onze klanten en doen er alles aan om dit elke dag te verbeteren. SuitIT is jouw one-stop-shop voor alle IT-oplossingen die je nodig hebt.

Laten we kennismaken

We luisteren aandachtig, spreken duidelijke taal en maken heldere afspraken. Wij denken graag met je mee over jouw IT-vraagstukken. Een keertje kennismaken?

Onze partners

NL digital logo
VMWare logo
HP logo
Microsoft Cloud Solution Provider program logo
Microsoft logo
Veeam cloud & sevice provider logo
Ivanti Managed Service Provider logo
Surelock IT Security Services
Workspace365 logo
Secure 7 logo
sewan
fortinet
fundaments