WERKEN IN DE CLOUD

ONLINE WERKPLEKKEN.

Cloud computing intro icon Werken in de cloud is de toekomst. U hebt altijd en overal toegang tot uw software en data. SuitIT regelt voor een vast bedrag per maand een ‘online werkplek’ in de cloud. U hoeft geen licenties meer aan te schaffen. SuitIT neemt u alle zorgen en verantwoordelijkheden uit handen. Met ons beproefde concept zijn storingen, snelheidsproblemen of onverwachte rekeningen verleden tijd.

SUITIT CLOUD

Uw voordelen

Uw gegevens en programma's zijn 24/7 online beschikbaar en bereikbaar in onze private cloud op Nederlands grondgebied. U hebt dus geen vaste pc of laptop met alle gegevens meer nodig. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op beveiliging op hoog niveau en automatische versleuteling van uw data. Veilig en eenvoudig online samenwerken met collega-vestigingen, dealers of franchisenemers is dus gegarandeerd.

Waarom SuitIT?

Kiest u voor cloudcomputing van SuitIT, dan kunt u razendsnel aan de slag. Allereerst profiteert u van de gratis persoonlijke overstaphulp en training. Daarnaast ontvangt u een flexibel abonnement op basis van uw eisen. Dit abonnement kunt u maandelijks upgraden of downgraden. Aan u de keuze. Tenslotte werkt u samen met een jong, enthousiast en ervaren team dat extreem gemotiveerd is om u vooruit te helpen.

Extra service

SuitIT heeft extra service in petto voor haar klanten. De IT-ondersteuning is standaard inbegrepen bij Online Werkplekken. Wilt u niet meer investeren in pc’s en beeldschermen? Kies dan voor SuitIT Lease. Met SuitIT netwerkbeheer ontzorgen we u ook op locatie met uw bedrijfsnetwerk en telefonie.

Activeer vandaag uw gratis demo van SuitIT Cloud

DEMO ACTIVEREN

SuitIT Cloud is geschikt voor alle organisaties

INVENTARISATIE EN KOPIE

INVENTARISATIE EN KOPIE

Een goed begin is het halve werk.
SuitIT regelt een vlekkeloze overstap naar de SuitIT Cloud. Allereerst brengen we uw huidige IT-omgeving in kaart en inventariseren we uw wensen. Op basis van deze input gaan we aan de slag. Uw medewerkers werken nog in de ‘oude’ omgeving, tegelijkertijd richten we de nieuwe online werkplekken in.

MIGRATIE VOOR U

Wij ontzorgen je van begin tot eind.
Na een succesvolle testperiode zetten we de knop om. De migratie naar de nieuwe, online werkomgeving is nu compleet. Uw medewerkers hoeven alleen nog in te loggen in het systeem om aan de slag te gaan.
MIGRATIE VOOR U
OPSTARTSERVICE

OPSTARTSERVICE

Omdat nazorg minstens zo belangrijk is.
Om een soepele opstart te garanderen, ondersteunt SuitIT uw medewerkers het eerste dagdeel op locatie. Met deze service zorgen we voor een stressvrije overstap en een prettig resultaat.

Overtuigd van de voordelen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies en een demonstratie!

Partners