IT-Innovatie meets cyberveiligheid: Het partnership tussen SuitIT en Eye Security

netwerkbeheer IT-Innovatie meets cyberveiligheid: Het partnership tussen SuitIT en Eye Security

Eye Security

In een dynamische wereld waar technologie zich blijft ontwikkelen, is samenwerking tussen cyberveiligheid en IT-innovatie cruciaal. SuitIT is dan ook trots en blij om met een partner als Eye Security die synergie op te zoeken.

Waar SuitIT succesvol is in het vormgeven van naadloze IT-landschappen en het leveren van hoogwaardige diensten, staat Eye Security bekend om haar volledige ontzorging op het gebied van cyberveiligheid. Sinds de start van 2024 hebben we onze handen ineengeslagen voor een naadloze samenwerking waar we bij SuitIT erg blij mee zijn.

Wie is Eye Security?

In 2020 startten drie voormalige medewerkers van de Nederlandse nationale beveiliging Eye Security. Met jarenlange ervaring bij de AIVD en de MIVD wilden zij hoogwaardige cyberbeveiliging toegankelijk maken voor bedrijven van elke omvang. Het bedrijf bestaat inmiddels uit ruim 100 werknemers en is actief in meerdere Europese landen.

Eye Security heeft één missie: elke onderneming in Europa beschermen tegen cybercriminaliteit. Door geavanceerde 24×7 Managed XDR-service in een totaalpakket te combineren met incident response, jaarlijks advies en een cyberverzekering, heeft Eye Security een onderscheidende positie in de sector. Eye Security kent als geen ander de verwoestende impact die een ransomware-aanval kan hebben. Zowel op financieel vlak als op de bedrijfscontinuïteit en het welzijn van jouw team. Verder dan “alleen” maar beveiliging bieden, streeft Eye Security ernaar om een betrouwbare partner te zijn. Jij focust je op jouw bedrijf, Eye Security verzorgt de beveiliging.

Waarom samenwerken?

Aan de andere zijde van het partnership staan wij, SuitIT: jouw leverancier voor klant- en cloudbeheer. Naast het vormgeven van het IT-landschap voor organisaties, zorgen we ook dat we ingericht zijn op de (telecom)behoeften bedrijfsprocessen.

De synergie tussen SuitIT en Eye Security komt voort uit een gedeelde visie: samen staan we sterker. Bij SuitIT brengen we onmisbare IT-expertise in, terwijl Eye Security de geavanceerde beveiliging verzorgt met hun 24×7 Managed XDR-oplossing. Samen waken we over een volledig gemanagede IT-omgeving, waarbij geen enkel beveiligingsrisico over het hoofd wordt gezien.

De ambitieuze missie van Eye Security, om ieder Europees bedrijf te beveiligen, is geen solo-inspanning. Door samenwerking met partners zoals SuitIT vergroten ze bereik en effectiviteit. Samenwerking is cruciaal om proactief te reageren op dreigingen, en om te bouwen aan een robuust partnership dat essentieel is om de cybercriminelen voor te blijven. Ons vermogen bij SuitIT om maatwerk IT-oplossingen te bieden, gecombineerd met alle kennis van online presence en telecom, vormt de perfecte aanvulling op Eye Security’s focus op cyberveiligheid. Samen creëren we een dynamisch systeem waarin bedrijven niet alleen beveiligd zijn tegen cyberdreigingen, maar zich ook kunnen ontwikkelen in de digitale wereld.

De kern van het partnerschap tussen SuitIT en Eye Security is de hechte samenwerking, transparante communicatie en een gezamenlijke blik op de toekomst.

Technologie is onze ruggengraat, maar de menselijke expertise is ons hart.

Meer weten over Eye Security?

Eye Security is hét betrouwbare toevluchtsoord voor ‘peace of mind’ op het gebied van cybersecurity. In een tijdperk waarin cyberincidenten aan de orde van de dag zijn, staan zij paraat om gevoelige data te beschermen en bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ontdek meer over hun toewijding op de website en zet die stap naar een ononderbroken bedrijfsvoering.

 

PARTNERS