Managed Hosting

netwerkbeheer

Heeft jullie organisatie behoefte aan veilige en snelle hosting? Bij SuitIT hebben we onze eigen hostingdienst in de cloud ontwikkeld. Hierdoor kunnen we altijd werken aan perfect geïntegreerde IT-oplossingen.

Domeinnamen, DNS-beheer en Cloudflare

Domeinnamen, DNS-beheer en Cloudflare Ieder bedrijf heeft domeinnamen, ook onze klanten. Wij regelen de kantoor-IT, waaronder e-mail en VPN, die we willen koppelen aan de domeinnaam van de klant. Dat leverde vaak chaos op, omdat het niet centraal of gestandaardiseerd geregeld was. Dus hebben we zelf een hostingdienst ontwikkeld, waarmee we altijd perfect kunnen werken aan geïntegreerde IT-oplossingen. Ons team zorgt ervoor dat je domeinnaam veilig wordt opgeslagen en altijd beschikbaar is voor jou en je bezoekers. Bovendien zorgen we voor een nauwkeurige configuratie van je DNS-instellingen, waardoor je domeinnaam correct wordt gekoppeld aan je website en andere services. Ook configureren we alle DNS-records, zoals A-records, CNAME-records en MX-records. Daarnaast richten we Cloudflare voor je in. Cloudflare fungeert als een tussenliggende laag tussen je website en je bezoekers, waardoor de prestaties en beveiliging worden verbeterd. Je profiteert van het Content Delivery Network (CDN) van Cloudflare, wat de laadtijd van je website aanzienlijk verkort.

Alles rondom je hosting goed geregeld

Het is belangrijk dat je e-mail en website goed bereikbaar blijven. Samen met onze partners zorgen we voor een betrouwbare en stabiele hosting van je website. Standaard inclusief back-ups van je website, een SSL-certificaat voor veilige verbinding en uiteraard service. Bij SuitIT bieden we persoonlijke ondersteuning met korte lijntjes. Willen we vanuit onze IT-dienstverlening wijzigingen aanbrengen, of wil je webbouwer toegang, dan kunnen we dit direct regelen. Maar dan wel met duidelijk grenzen aan deze toegang, want we houden de beveiliging goed in de gaten.

We komen graag inventariseren hoe we jouw hostingomgeving kunnen verbeteren. Geïnteresseerd? Neem contact op!

PARTNERS