NETWERKBEHEER

ONDERSTEUNING DOOR SUITIT.

netwerkbeheer

Het computernetwerk is het hart van je bedrijf. Problemen met je netwerk, die wil je dus niet. Een bedrijfsnetwerk moet 24x7 betrouwbaar functioneren. Zowel binnen als buiten kantooruren staan onze beheer- en ondersteuningsteams daarom voor je klaar. Met ondersteuning op kantoor en op afstand biedt SuitIT korte reactie- en oplostijden bij eventuele netwerkproblemen. We beschikken daarvoor over een eigen mobiele buitendienst. Zodat jij snel weer verder kunt.

SLIMME OPLOSSINGEN

Preventieve maatregelen werken. SuitIT richt jouw netwerk en systemen zó in dat ze minimaal vatbaar zijn voor enkele storingen die veel voorkomen. Zo verhogen we de betrouwbaarheid en verlagen we het storingsrisico.

Ontvang gratis een second-opinion van je automatisering

SECOND-OPINION AANVRAGEN

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

24X7 MONITORING EN ALARMERING

We houden een vinger aan de pols.
SuitIT houdt continu een vinger aan de pols. We monitoren 24×7 onze eigen systemen, maar ook die van jou als klant. We controleren op acute problemen en we zijn alert op symptomen die een storing kunnen veroorzaken. Zo kunnen we in een vroegtijdig stadium voorkomen dat een dreigende situatie echt een probleem wordt.

KLANTTEVREDENHEID STAAT VOOROP

Wij delen dezelfde ambitie.
Als ondernemer wilt u prettig en efficiënt werken. Daarin staat u niet alleen. SuitIT heeft dezelfde ambitie. Intern hanteren we een open bedrijfsmodel. Daarnaast zijn we continu bezig om onze eigen organisatie te evalueren en te verbeteren. Zo combineren we plezier in het werk met een hogere klanttevredenheid.

REMOTE SUPPORT

Hulp op afstand.
Ken je de kracht van TeamViewer nog? SuitIT heeft een inhouse servicedienst met dezelfde functionaliteit. Deze ‘remote support’ draait echter volledig binnen onze eigen omgeving en maakt hulp op afstand mogelijk. Bij een kink in de kabel ben je dus niet afhankelijk van een systeembeheerder die langs moet komen om je probleem op te lossen. Als de storing complex is, is een combinatie vaak effectief. We loggen op afstand in en we sturen een medewerker jouw kant op.

Er is binnen de IT geen eenduidige certificering als het gaat om de staat van bedrijfsnetwerken. Toch wil je graag zeker weten dat je het als organisatie goed doet. Wil je daarbij hulp van professionals? Laat SuitIT eens een onafhankelijke Security Scan uitvoeren bij jouw organisatie. Een ander paar ogen ziet andere zaken dan je eigen mensen. Dan weet je snel hoe goed alles voor elkaar is.

Meer weten over de Security Scan? Lees er hier meer over!

security scan

Mocht je geïnterseerd zijn in een security scan of een kosteloze inventarisering van jouw netwerk? Neem contact op!

PARTNERS