NETWERKBEHEER

ONDERSTEUNING DOOR SUITIT.

Netwerk beheer intro icon Met ondersteuning op kantoor én op afstand biedt SuitIT eenvoudig hulp bij problemen. We beschikken over een eigen mobiele buitendienst. Zowel binnen als buiten kantooruren staat die voor u klaar.

SLIMME OPLOSSINGEN

Preventieve maatregelen werken. SuitIT richt uw systemen zó in dat ze niet vatbaar zijn voor enkele storingen die veel voorkomen. Zo verhogen we de betrouwbaarheid en verlagen we het storingsrisico.

Ontvang gratis een second-opinion van uw automatisering

SECOND-OPINION AANVRAGEN

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.
24X7 MONITORING EN ALARMERING

24X7 MONITORING EN ALARMERING

We houden een vinger aan de pols.
SuitIT houdt continu een vinger aan de pols. We monitoren niet alleen onze systemen, maar ook die van u als klant. We controleren op acute problemen en we zij alert op symptomen die een storing kunnen veroorzaken. Zo voorkomen we in een vroegtijdig stadium dat een dreigende situatie echt een probleem wordt.

GEZONDE EN VOORUITSTREVENDE MENSEN EN ONDERNEMING

Wij delen dezelfde ambitie.
Als ondernemer wilt u prettig en efficiënt werken. Daarin staat u niet alleen. SuitIT heeft dezelfde ambitie. Intern hanteren we een open bedrijfsmodel. Daarnaast zijn we continu bezig om onze eigen organisatie te evalueren en te verbeteren. Zo combineren we plezier in het werk met een hogere klanttevredenheid.
GEZONDE EN VOORUITSTREVENDE MENSEN EN ONDERNEMING
REMOTE SUPPORT

REMOTE SUPPORT

Hulp op afstand.
Kent u de kracht van Team Viewer nog? SuitIT heeft een tool ontwikkeld met dezelfde functionaliteit. Deze ‘remote support’ draait volledig op ons eigen systeem en maakt hulp op afstand mogelijk. Bij een kink in de kabel bent u niet afhankelijk van een systeembeheerder die langs moet komen om uw probleem op te lossen. Als de storing complex is, is een combinatie vaak effectief. We loggen op afstand in en we sturen een medewerker uw kant op.

We komen graag kosteloos inventariseren hoe de staat van jouw netwerk is. Geïntereseerd? Neem contact op!

Partners