SECURITY SCAN:

CHECK DE VEILIGHEID VAN JE IT

Vraag een security scan van SuitIT aan

SECURITY SCAN AANVRAGEN

Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

security scan

WELKE EISEN STELLEN JOUW STAKEHOLDERS?

Security wordt steeds belangrijker.
Belanghebbenden zoals investeerders, banken en verzekeraars willen steeds vaker weten of je IT eigenlijk wel veilig en betrouwbaar georganiseerd is voordat ze zaken gaan doen. Begrijpelijk natuurlijk. Ook je klanten vragen zich af of hun gegevens veilig zijn opgeslagen in jouw systemen. Doordat dit soort vragen steeds vaker op ons pad komt, hebben we er een dienst genaamd Security Scan voor ontwikkeld.

QUICKSCAN: EEN HALVE DAG WERK

En dan weet je hoe het ervoor staat.
Zo werkt onze Security Scan: we meten vooraf afgesproken onderdelen door, we vragen een aantal zaken bij je op en gaan daarna het gesprek aan. Zo komen we erachter hoe jouw IT-omgeving er in de praktijk voorstaat. De scan gaat vooral de breedte in, waar tijd en ruimte is zoeken we de verdieping op. Na de scan kunnen we een goed beeld geven over de status. Hierbij worden de risico’s in kaart gebracht volgens de classificatie BIV: Beschikbaarheid, Integriteit, Vertrouwelijkheid.

PENTEST: DE VERDIEPINGSSLAG

Onafhankelijke testers zoeken zwakke plekken.
Aan onze relaties bieden we ook pentests (penetratietests) aan. Daarbij gaan onafhankelijke testers, dus niet van SuitIT zelf, onderzoeken of er zwakke plekken in je IT-infrastructuur, processen en/of software te vinden zijn. Is dat het geval, dan komen we met een verbeteringsrapport met alle bevindingen, met waar mogelijk een oplossing voor de problemen.

We komen graag inventariseren hoe veilig jouw omgeving is. Geïnteresseerd?