WERKEN IN DE CLOUD

ONLINE WERKPLEKKEN.

werken in de cloud

Werken in de cloud is de toekomst. Je hebt altijd en overal toegang tot je software en data. SuitIT regelt voor een vast bedrag per maand een ‘online werkplek’ in de cloud. Handig, want je hoeft geen licenties meer aan te schaffen. SuitIT neemt je alle zorgen en verantwoordelijkheden uit handen. Met ons beproefde concept zijn storingen, snelheidsproblemen of onverwachte rekeningen verleden tijd. Welkom in de toekomst.

SUITIT CLOUD

Jouw voordelen

Jouw gegevens en programma’s zijn 24/7 online beschikbaar en bereikbaar in onze private cloud op Nederlands grondgebied. Je hebt dus geen vaste pc of laptop met alle gegevens meer nodig. Vanzelfsprekend kun je rekenen op beveiliging op hoog niveau en automatische versleuteling van je data. Veilig en eenvoudig online samenwerken met collega-vestigingen, dealers of franchisenemers is dus gegarandeerd.

Waarom SuitIT?

Kies je voor cloudcomputing van SuitIT, dan kun je razendsnel aan de slag. Allereerst profiteer je van de gratis persoonlijke overstaphulp en training. Daarnaast ontvang je een flexibel abonnement op basis van jouw eisen. Dit abonnement kun je maandelijks upgraden of downgraden. Aan jou de keuze. Tenslotte werk je samen met een jong, enthousiast en ervaren team dat extreem gemotiveerd is om jou vooruit te helpen.

Extra service

SuitIT heeft extra service in petto voor haar klanten. De IT-ondersteuning is standaard inbegrepen bij Online Werkplekken. Wil je niet meer investeren in pc’s en beeldschermen? Kies dan voor SuitIT Lease. Met SuitIT netwerkbeheer ontzorgen we je ook op locatie met jouw bedrijfsnetwerk en telefonie.

Activeer vandaag jouw gratis demo van SuitIT Cloud

DEMO ACTIVEREN

SuitIT Cloud is geschikt voor alle organisaties

INVENTARISATIE EN KOPIE

Een goed begin is het halve werk.
SuitIT regelt een vlekkeloze overstap naar de SuitIT Cloud. Allereerst brengen we je huidige IT-omgeving in kaart en inventariseren we jouw wensen. Op basis van deze input gaan we aan de slag. Je medewerkers werken nog in de ‘oude’ omgeving, terwijl we tegelijkertijd de nieuwe online werkplekken inrichten.

MIGRATIE VOOR U

Wij ontzorgen je van begin tot eind.
Na een succesvolle testperiode zetten we de knop om. De migratie naar de nieuwe, online werkomgeving is nu compleet. Je medewerkers hoeven alleen nog in te loggen in het systeem om aan de slag te gaan.

OPSTARTSERVICE

Omdat nazorg minstens zo belangrijk is.
Om een soepele opstart te garanderen, ondersteunt SuitIT jouw medewerkers het eerste dagdeel op locatie. Met deze service zorgen we voor een stressvrije overstap en een prettig resultaat.

Overtuigd van de voordelen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies en een demonstratie!

PARTNERS