DE MENSELIJKE MAAT

MET TECHNIEK DIE WERKT.

“De medewerkers van SuitIT voelen voor mij echt als collega’s. Dat klinkt misschien heel cheesy, maar dat is toch echt hoe ik het ervaar. Zij vinden het heel belangrijk om goed werk voor ons bedrijf te leveren en daar zijn ze heel fanatiek in.”
– Stephan van der Kamp. CTO World Wide Lighting

DNA

Traditionele oplossingen

IT is gewoon een vak. Soms hebben bedrijven daarom geen klik met hun ICT-leverancier. Of de kennis en ervaring op strategisch niveau ontbreekt bij hun medewerkers. Dat is best logisch, want veel ICT‘ers zijn enkel bezig met techniek. Wij niet.

Maatwerk SuitIT

SuitIT is ervan overtuigd dat het anders kan. Wij belichamen de menselijke maat in ICT. ICT zit bij de medewerkers van SuitIT in de genen. Met hart en ziel realiseren we oplossingen voor jou. Daarom nemen bedrijven ons in de arm.

TEAM

Een team van professionals in systeem- en netwerkbeheer staat voor je klaar. Graag gaan we vanuit ons kantoor midden in Eindhoven voor jou aan de slag.

MEET THE TEAM

Maak kennis met team SuitIT

ONS TEAM

LEGACY

ICT zit in ons bloed.

Onze medewerkers zijn van jongs af aan bezig met computertechniek en hebben zich ontwikkeld tot hulpvaardige experts. Ze hebben affiniteit met jouw bedrijfsprocessen en zijn betrokken bij je organisatie.

CERTIFICERING

Veiligheid voorop.

SuitIT heeft de ervaring en expertise in huis om voor jouw bedrijf de rol van ‘trusted partner’ te vertolken. Wij werken met systemen en procedures die zich in de juridische sector, de bancaire wereld en de zorgsector bewezen hebben.

ONS NETWERK

ICT is mensenwerk.

Via een groot netwerk (o.a. WTCE Nederland, Entrepreneurs’ Organisation, Straight-Line Business Network, Ondernemers Vereniging Eindhoven) zijn wij gelinkt aan bedrijven in talloze branches. ICT is mensenwerk. Als proactief netwerkpartner zijn wij zowel sociaal als maatschappelijk betrokken bij onze omgeving.

PARTNERS