Endpoint security

netwerkbeheer

De zwakke plek in de digitale beveiliging van je bedrijf bevindt zich vaak bij je medewerkers of collega’s, met name in de apparaten of ‘endpoints’ die ze gebruiken. Met onze endpoint security oplossingen zorgen wij ervoor dat de desktops en laptops binnen jouw organisatie altijd up-to-date zijn met antivirussoftware, updates en patches. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken, zodat je je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is, namelijk je werk.

Onze endpoint security oplossingen omvatten verschillende technologieën die voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot jouw gevoelige bedrijfsinformatie. Op deze manier hebben jij en je collega’s een extra beveiligingsmaatregel achter de hand.

endpoint security

Endpoint protection

Onder enpoint security, oftwel endpoint protection, verstaan we het verspreiden van beveiligingssoftware naar verschillende endpoints, zoals pc’s, laptops, handhelds en gespecialiseerde apparaten zoals scanners. Het hoofddoel van endpoint protection is malware en andere schadelijke software te detecteren en de endpoints te beschermen. Zodra deze software wordt gedetecteerd op de endpointapparaten, wordt er een analyse uitgevoerd en wordt er besloten of een bestand al dan niet wordt toegestaan om door te gaan.

Endpoint security door SuitiT

24/7 bewaking en analyse van bedreigingen

Ons Security Operations Center (SOC) houdt voortdurend toezicht en voert een continue analyse uit van bedreigingen voor firewalls, IPS, NIDS, HIDS, endpoints en andere systemen.

Aanpasbare waarschuwingen en meldingen

Meldingen kunnen worden aangepast op basis van verschillende respons scenario’s, zodat u op de hoogte wordt gesteld van belangrijke gebeurtenissen.

Incident reponse en mitigatie

Zodra een incident is bevestigd, neemt ons team de nodige acties om het probleem aan te pakken en op te lossen.

Apparaatbeheer en rapportage

Met behulp van ons beheerplatform kunnen we uw perimeter- en internetbeveiliging optimaliseren en beheren, evenals gedetailleerde rapportage over incidenten en toegang verschaffen.

Benieuwd hoe we jouw endpoints kunnen beschermen tegen indringers?

PARTNERS