HARDWARE

VEEL MEER DAN DOZEN SCHUIVEN.

Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen en hoe kan onze hardware je helpen om deze te realiseren?

Je weet dat je hardware nodig hebt om je IT goed voor elkaar te hebben. Maar wat is de juiste hardware voor jouw situatie én voor de toekomst? Daarover gaan we graag in gesprek met je. Als geautoriseerd distributeur van hardwaremerken als HP, Dell, Lenovo, Logitech, Cisco en Fortinet neemt SuitIT je alle zorgen op dit gebied uit handen. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen en hoe kan onze hardware je helpen om deze te realiseren? Hoe kijk je aan tegen moderne werkplekken en hybride/flexibel werken in de post-covidtijd? Wij komen met een totaaloplossing op maat.


EERST VRAGEN STELLEN

Dan antwoorden bieden.
Je hebt vast al ideeën over hoe je wilt dat je medewerkers werken op kantoor en thuis. Werken ze af en toe thuis of zijn er vaste thuiswerkdagen? Dit soort vragen gaan we je stellen om de beste oplossing te kunnen bieden. Heb je internationale vestigingen waarbij je vanuit het hoofdkantoor één vast inkooppunt wilt faciliteren voor medewerkers in meerdere landen? Dan zorgen wij ervoor dat alles uniform geregeld is, inclusief de juiste toetsenborden en landinstellingen.

Expert in multinationals

Het is echt een specialiteit van SuitIT geworden: multinationals met het hoofdkantoor in Nederland ontzorgen op het gebied van IT. Dat gaat veel verder dan alleen wat dozen met hardware schuiven. Als klant van SuitIT koop je in principe de garantie dat jouw medewerkers de komende jaren prettig kunnen werken op devices die het doen. Mocht er toch een probleem zijn, dan verzorgen wij de reparatieafhandeling door onze rechtstreekste lijnen met fabrikanten. Lokale service en dataveiligheid gegarandeerd.

Ondersteuning tijdens de complete lifecycle

Van alle hardware die via SuitIT wordt aangeschaft, houden wij bij wanneer die gekocht is en wanneer die afgeschreven is. Op deze manier kunnen wij ook asset-beheer verzorgen voor onze klanten, omdat we de complete lifecycle kunnen ondersteunen van alle hardware, inclusief investeringsprognose. Zo weet je precies hoeveel werkplekken er de komende tijd vervangen moeten worden. Door onze goede contacten met fabrikanten kunnen wij bij de aanschaf van grote aantallen hardware bovendien zorgen voor volumekortingen.


NETWERK-HARDWARE

Altijd perfect verbonden.
Over een goed werkend netwerk wil je niet eens na hoeven denken. Dat hoeft ook niet, want dat doen wij voor je. Met onze netwerk-hardware komt alles goed, helemaal volgens jouw wensen. Bedraad of draadloos, optimaal beveiligd. Onze grote kennis van en samenwerking met topmerken als Fortinet en Cisco zorgt ervoor dat alles in je netwerk draait zoals het zou moeten. Zelfs in productiehallen, loodsen, magazijnen of zelfs koelcellen kunnen we een perfect werkend draadloos netwerk aanbieden, dat helemaal geïntegreerd is in de rest van de IT-infrastructuur. Na implementatie zorgt SuitIT ook voor het beheer en onderhoud. We overleggen graag met je hoe we jouw hardware-behoeften optimaal kunnen vervullen. Geïnteresseerd? Neem contact op!