HARDWARE

VEEL MEER DAN DOZEN SCHUIVEN.

Wat is de juiste hardware voor jouw situatie én voor de toekomst? Daarover gaan we graag met je in gesprek. Als geautoriseerd distributeur van hardwaremerken als HP, Dell, Lenovo, Logitech, Cisco en Fortinet neemt SuitIT je alle zorgen op dit gebied uit handen. Wij komen met een totaaloplossing op maat.

Je weet dat je hardware nodig hebt om je IT goed voor elkaar te hebben. Maar wat is de juiste hardware voor jouw situatie én voor de toekomst? Daarover gaan we graag in gesprek met je. Als geautoriseerd distributeur van hardwaremerken als HP, Dell, Lenovo, Logitech, Cisco en Fortinet neemt SuitIT je alle zorgen op dit gebied uit handen. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen en hoe kan onze hardware je helpen om deze te realiseren? Hoe kijk je aan tegen moderne werkplekken en hybride/flexibel werken in de post-covidtijd? Wij komen met een totaaloplossing op maat.


Eerst vragen stellen, dan antwoorden bieden

Je hebt vast al ideeën over hoe je wilt dat je medewerkers werken op kantoor en thuis. Werken ze af en toe thuis of zijn er vaste thuiswerkdagen? Dit soort vragen gaan we je stellen om de beste oplossing te kunnen bieden. Heb je internationale vestigingen waarbij je vanuit het hoofdkantoor één vast inkooppunt wilt faciliteren voor medewerkers in meerdere landen? Dan zorgen wij ervoor dat alles uniform geregeld is.

Hardware-as-a-service

Van alle hardware die via SuitIT wordt aangeschaft, houden wij bij wanneer die gekocht is en wanneer die afgeschreven is. Op deze manier kunnen wij ook asset-beheer verzorgen voor onze klanten, omdat we de complete lifecycle kunnen ondersteunen van alle hardware, inclusief investeringsprognose. Zo weet je precies welke hardware er de komende tijd vervangen moet worden. Door onze goede contacten met fabrikanten kunnen wij bij de aanschaf van grote aantallen hardware bovendien zorgen voor volumekortingen. En gaat er iets stuk? Indien de hardware bij ons is aangeschaft en de garantietermijn nog geldig is dan repareren we deze kosteloos voor je. Dit is onderdeel van onze hardware-as-a-service dienstverlening en behoort tot het RMA-proces.

Netwerk Hardware

Over een goed werkend netwerk wil je niet eens na hoeven denken. Dat hoeft ook niet, want dat doen wij voor je. Bedraad of draadloos, optimaal beveiligd. Onze grote kennis van en samenwerking met topmerken als Fortinet en Cisco zorgt ervoor dat alles in je netwerk draait zoals het zou moeten. We bieden een perfect werkend en geïntegreerd draadloos netwerk aan, ongeacht omgeving zoals een productiehal, loods of magazijn. Na implementatie zorgt SuitIT ook voor het beheer en onderhoud. We overleggen graag met je hoe we jouw hardwarebehoeften optimaal kunnen vervullen. Geïnteresseerd? Neem contact op!

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen voorzien van de beste hardware? Neem contact met ons op

PARTNERS