WIJ ZIJN TROTS OP

TECHNIEK DIE WERKT.

Offsite CTO intro icon "Ons verzekeringsbedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dus vandaar dat wij ook hoge eisen stellen aan onze toeleveranciers. SuitIT heeft dit vanaf het moment van de kennismaking tot aan de implementatie en service keer op keer bewezen. SuitIT kan ik zeer van harte aanbevelen als IT-partner."
- Guitjens Verzekeringen en Risicobeheer (Heeze)

DNA

Traditionele oplossingen

IT is gewoon een vak. Soms hebben bedrijven daarom geen klik met hun ICT-leverancier. Of de kennis en ervaring op strategisch niveau ontbreekt bij hun medewerkers. Dat is niet vreemd. Veel ICT‘ers zijn enkel bezig met techniek.

Maatwerk SuitIT

SuitIT is ervan overtuigd dat het anders kan. Wij belichamen de menselijke maat in ICT. ICT zit bij de medewerkers van SuitIT in de genen. Met hart en ziel realiseren we oplossingen voor u. Daarom nemen bedrijven ons in de arm.

TEAM

Een team van professionals in systeem- en netwerkbeheer staat voor u klaar. Graag gaan we vanuit ons kantoor midden in Eindhoven voor u aan de slag.

Team
LEGACY

LEGACY

ICT zit in ons bloed.

Onze medewerkers zijn van jongs af aan bezig met computertechniek en hebben zich ontwikkeld tot hulpvaardige experts. Ze hebben affiniteit met uw bedrijfsprocessen en zijn betrokken bij uw organisatie.

CERTIFICERING

Veiligheid voorop.

SuitIT heeft de ervaring en expertise in huis om voor uw bedrijf de rol van ‘trusted partner’ te vertolken. Wij werken met systemen en procedures die zich in de juridische sector, de bancaire wereld en de zorgsector bewezen hebben.

CERTIFICERING

ONS NETWERK

ICT is mensenwerk.

Via een groot netwerk (o.a. WTCE Nederland, Entrepreneurs' Organisation, Straight-Line Business Network, Ondernemers Vereniging Eindhoven) zijn wij gelinkt aan bedrijven in talloze branches. ICT is mensenwerk. Als proactief netwerkpartner zijn wij zowel sociaal als maatschappelijk betrokken bij onze omgeving.

ONS NETWERK

Partners